La jocul Nave, secretul victoriei sta atat in atacul strategic cat si in apararea flotei tale de vapoare de lupta prin pozitionarea corecta a navelor pe hartie. Din seria jocuri din copilarie pe hartie in 2.

Pentru a acumula experienta de joc,cel mai bine joaca online Nave cu prietenii pe Android sau pe iOS. Daca nu vrei sa concurezi inca impotriva prietenilor iti poti descarca cu usurinta pe telefon Android sau iOS, pe calculator un joc online de Nave care iti va permite sa joci impotriva calculatorului si sa iti imbunatatesti skillul.

Atacul: - Incepi si trage unde crezi ca ar putea avea oponentul navele pozitionate.Continua sa tragi la intamplare pana in momentul cand ochesti una dintre ele.O data ce ai ochit, incepi si trage in casutele alaturate pentru a dobora nava inamica. Adversarul trebuie sa anunte cu voce tare de cate ori ii ochesti o nava sau ii scufunzi una. Dupa ce ai doborat una dintre nave reiei strategia pana cand il gasesti si dobori si a-2a, a-3a, a-4a si a-5a nava.

castig Nave


Apararea: - Pozitioneaza-ti corect la inceputul jocului navele pentru a-ti minimiza distrugerile. In cazul in care navele tale se ating pe harta, este o sansa foarte mare ca inamicul sa iti doboare 2 nave deodata, fara a mai fi nevoie sa reia strategia de atac. Incearca sa pastrezi 1 sau 2 spatii intre nave pentru a evita un esec mult prea rapid.
                   - Incearca sa asezi navele alaturate una de celalalta dar nu le ingramadi prea mult.Desi pentru unii jucatori pare destul de riscant, unora li se pare o strategie foarte buna deoarece poate bulversa usor inamicul nestiind forma exacta a navei doborate.

Adversarul: - Fii cu ochii pe mutarile adversarului. Atat timp cat joci cu acelasi adversar de mai multe ori ii poti retine loviturile si aranjamentele folosite pe tabla. Incearca sa iti faci o imagine cu loviturile cele mai comune ale inamicului si evita sa iti asezi navele in zonele respective.

- Copyright © de la INCEPATOR la EXPERT in 7 minute - color - Powered by Blogger