joc septica Fie ca este doar un joc de amuzament individual cu prietenii sau o lupta stransa atunci cand jucati in echipe, sunt cateva reguli de care trebuie sa tii cont de fiecare data cand vrei sa castigi un joc de Septica.







Surprinde in loc sa fii surprins!

- Ai 2 sau mai multe carti in mana de acelasi fel? Incepe cu acestea. In special punctele cu cat mai devreme spre inceputul jocului intrucat sunt foarte mici sansele ca adversarul sa astepte o astfel de miscare si sa aiba taieturi in mana.
- O miscare la care adversarul tau nu se va astepta atunci cand incepi jocul este sa incepi cu punct - ai sanse destul de mari ca adversarul sa nu aiba cu ce sa taie oricat si-ar dori.
- Ai taieturi in mana (7 si 8 in cazul jocurilor in 3 ) ? Pastreaza-le pentru momentul cand sunt puse puncte in joc, sau atunci cand suspectezi adversarul ca protejeaza un punct din mana forteaza-l sa dea toate cartile jos si cu siguranta castigi la Septica cu cele mai multe puncte.
- In majoritatea jocurilor de Septica, punctele sunt pastrate pana spre sfarsit, de aceea e bine sa iti pastrezi bine 1 taietura, 2, 3 :)
- Atunci cand jucati in echipe la jocurile in 4, stabiliti cate un semn discret cu coechipierul pentru a semnala atunci cand aveti taieturi sau puncte in mana - asigurati-va ca jucati in totdeauna in completarea celuilalt.
- Incearca sa tii minte cartile jucate astfel incat sa te avantajeze in urmatoarea miscare
- Urmareste tot timpul adversarul, poate avea mana plina de puncte usor de luat daca ai un joc strategic, sau mai bine: intimideaza-l.


Pentru a acumula experienta de joc,cel mai bine joaca online Septica cu prietenii pe Android sau pe iOS. Daca nu vrei sa concurezi inca impotriva prietenilor iti poti descarca cu usurinta pe telefon Android sau iOS, pe calculator un joc online de Septica care iti va permite sa joci impotriva calculatorului si sa iti imbunatatesti skillul.

- Copyright © de la INCEPATOR la EXPERT in 7 minute - color - Powered by Blogger