Acest joc fara sfarsit te tine in priza zi de zi. Te intrebi cum arata ultimul nivel al Candy Crush? Poti sa il treci cu brio? In realitate nu credem ca exista asa ceva.. au ajuns la nivelul 8045, al 537 lea episod in varianta HTML5 iar in varianta Flash player la nivelul 2825, al 189 lea episod si inca se pregatesc updateuri pentru joc. Sunteti gata?🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 


strategii candy crush

Odata cu aceasta pandemie, jocurile noastre de societate se transforma in jocuri video pe telefon, pe Android, pe IOS , pe PC, pe PS4, pe PS5, pe Xbox. Dar sa incepem cu un joc simplu.
Candy Crush este un joc dulce, foarte placut atunci cand vrei sa te destresezi si relativ usor de inteles si jucat, cel putin la inceput. Apoi iti da ceva batai de cap si ai da orice sa il termini. Nu te mai poti opri. Personal, imi place ca te poti juca oricat, 5 minute sau toata ziua, fie ca esti in metrou sau te plictisesti la munca. In esenta, desi ai crede ca este un joc care depinde mult de strategia pe care o adopti, Candy Crush este un joc de noroc, succesul depinzand de culorile(dulciurile) care sunt generate in mod aleator. Usor, usor de la un nivel de dificultate potrivit chiar si unui prescolar o data cu inaintarea in joc ajungem sa pierdem mai des, dar acest lucru in loc sa ne descurajeze ne face sa persevaram, sa ne jucam mai mult. 


Cum putem sa castigam mai usor la Candy Crush Saga, Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Friends Saga, Farm Heroes sau orice al joc Puzzle de genul, astfel incat sa evitam sa cheltuim si bani in joc? 
Candy Crush este singurul care ne serveste bombonele anul acesta de Halloween asa ca hai sa prindem cat mai multeee  

🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪🍡🍨 🍭🍬🍦🍩🍫🍪

Analizeaza tot timpul ce miscari te avantajeaza mai mult, pe orizontala sau pe verticala? Tot timpul este bine sa prinzi formatiile pe liniile cat mai de jos, astfel incat sa poata intra cat mai multe Candy noi in joc. Atentie la dulciurile de pe marginile laterale si marginea de jos, combinatiile vin destul de greu pentru ele asa ca trebuie sa le acorzi o atentie sporita.

joc candy crush
Combourile te pot ajuta sa stergi repede peste jumatate de tabla de joc, cu atat mai mult de ajutor la nivelurile foarte dificile. In special Sprinkle Donut cu Striped Candy sau Bomboana ambalata cu Bomboana cu dungi - asadar tinteste mereu pentru Combourile cele mai mari. 
Daca nu stii ce sa muti, nu face miscarile sugerate de joc, intrucat acele recomandari le primesti pur si simplu random. 
Cand ramai fara vieti si te-ai saturat sa stai sa astepti pana la urmatoarea reincarcare, intra in setarile telefonului si da ceasul inainte cu timpul necesar. Accepta cadourile prietenilor doar atunci cand vietile tale nu au atins pragul maxim.
E atat de usor sa uiti sa opresti Boosts-urile de la un nivel la altul , asigura-te ca le-ai oprit daca nu le folosesti si pastreaza-le cat mai mult timp, pentru nivelurile cu adevarat grele. Daca te joci pentru prima data Candy Crush este foarte usor sa fii tentant sa folosesti Boostsurile primite imediat, cand poate nu ai nevoie cu adevarat de ele.

Sunt foarte tensionante momentele in care apar bombele cu ceas in scena, dar nu te speria asa repede fiindca uneori jocul se incheie inainte sa apuce sa bubuie si sunt doar puse sa te intimideze





- Copyright © de la INCEPATOR la EXPERT in 7 minute - color - Powered by Blogger