CooChirie.ro este un start-up local in 2023 in Otopeni care se adreseaza comunitatilor din Ilfov si Bucuresti, invitand clientii si utilizatorii de produse sa renunte la nevoia proprietatii bunurilor in avantajul inchirierii acestora in perioada necesara si impartirea acestora cu ceilalti.

Ce inseamna asta pentru tine? 

  • Produse pentru intreaga πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ familie: copii, tineri si adulti - articole de petrecere, relaxare si distractie: 🏰locuri de joaca, πŸ§ΈπŸš™ jucarii, πŸƒ‍♂️πŸ₯Š  echipamente de sport,  πŸ“Ί echipamente electrice si electronice , πŸ”­ articole necesare invatarii si πŸ”¬ antrenarii curiozitatii, πŸ‘œ produse necesare calatoriilor si mobilitatii sau chiar πŸ› ️scule utile de bricolaj.
  • Mai putine griji rezultate de achizitia produselor -  Drumuri la magazine, instalare, reparare, depozitare atunci cand nu este folosit, la final chiar si reciclare.
  • Costuri initiale mai mici - in loc sa platesti produsul in intregime, platesti doar o mica parte aferenta inchirierii acestuia.
  • Colaboram mai bine impreuna zilnic. Dezvoltam apartenenta in comunitate prin responsabilizarea indivizilor si impartirea cu ceilalti a bunurilor. Oferim un model sanatos clipei de azi si generatiilor urmatoare. 

Cumparam atat de multe incat acum lucrurile ne detin pe noi si consumam atat de multe resurse prime incat am avea nevoie de vreo 2 planete, nu una singura. Cu acest model de business credem ca putem, fiecare dintre noi sa micsoram  foarte usor amprenta de emisii de carbon, sa descurajam consumerismul si risipa. Asta ne defineste ca societate. Asa ne depasim barierele si construim lucruri exceptionale impreuna.


Asadar noi venim cu articolele si produsele necesare pe care tu le comanzi pe www.CooChirie.ro iar tu vei avea mai mult timp sa creezi momente memorabile cu familia si cei dragi.


Data viitoare cumpara o experienta, nu un obiect. Experientele unesc, ne definesc ca si oameni,  nu obiectele. 

- Copyright © de la INCEPATOR la EXPERT in 7 minute - color - Powered by Blogger